Inlägg

Första maj!

Första maj är arbetarrörelsens högtidsdag. Självfallet kommer Vänsterpartiet Halland delta i firandet, med människor världen över. Här nedan kan du se vad som händer i din partiförening, men självklart finns det ingenting som hindrar att man deltar i flera städer!

Kungsbacka

Vi träffas klockan 11.00 utanför Fyren. Där blir det tal av förstanamnet på vår riksdagslista, Jon Torbjörnsson, Kungsbackas ordförande Maria Rasmussen samt Viking Bengtsson från Frillesås.
Det kommer också bjudas på kaffe, te, kakor och allsång. Och förhoppningsvis fint väder!

Varberg

Klockan 10.00 träffas vi i Brunnsparken. Huvudtalare är Johan Engman, Stockholm. Lokal talare är Lasse Erlandsson. Förhoppningsvis även tal av Ung Vänster.
Vi blir underhållna av trubadur Ole Moe och det bjuds på fika. Insamlingen går till den grekiska organisationen ”Solidarity for all”.

Falkenberg

Klockan 11.00 ses vi på Rörbecksplatsen. Vi kommer lyssna till fem lokala talare och bli underhållna av Magnus Cirkusskola.

Hylte

15:00 träffas vi på Storgatan 7 i Hyltebruk. Huvudtalare är Anny Berglin, Ung Vänster/Vänsterpartiet. Underhållning av country-/rock’n’roll-musikern Edward C Johansson. Det bjuds på kaffe, saft och våfflor!

Halmstad

Under 1 maj firar vi Arbetarrörelsens högtidsdag med människor världen över. Huvudparollen för Vänsterpartiets och Ung Vänsters första maj firande är ”Välfärden är inte till salu!”

Årets huvudtalare talare är första namnet på Vänsterpartiet Hallands riksdagslista Jon Torbjörnsson.
Tal och poesi av förstanamnet på Vänsterpartiet Halmstads kommunlista Tania Bengtsson
Tal av Madeleine Nylander, Ung Vänster.
Musik med Negativt Ja! och Susanna Hillbom.

Tider:
10 00: Samling för frukost på Vänsterpartiets lokal för medlemmar som hjälper till under dagen.
13 00: Första maj-firande i Picassoparken.
Vi bjuder på fika och korvgrillning!

På kvällen är det fest, läs mer här: Första maj-fest med Vänsterpartiet

första maj
Kopiera länk