Inlägg

Tävling: vinn teaterbiljetter

Den 18:e maj klockan 17:00 finns en unik chans att se teaterpjäsen ”Det sovande folket” på Halmstad teater. Den är baserad på Fredrik Reinfeldts bok från 1993, en bok som är visionär och lite obehaglig.

Nu har just DU möjlighet att vinna två stycken biljetter till föreställningen!

Det finns två tävlingskategorier: Bästa flygblad, samt Bästa lokala valaffisch. Huruvida du vill ha inriktning EU eller valet i höst är helt valfritt. Vi förbehåller oss rätten att använda allt inskickat material i kommande valrörelser.

För att tävla skickar du in ditt bidrag till [email protected] Distriktsstyrelsen kommer sedan utse en vinnare. Du måste ha skickat in ditt bidrag senast den 13:e maj, vinnare meddelas den 14:e maj. OBS du kan inte vinna i båda kategorier.

Ta chansen att både förse distriktet med bra valmaterial (god gärning, bra karma!) och på samma gång tävla om chansen att helt gratis få se en av de mest omtalade pjäserna just nu.

sovande
Kopiera länk