Uncategorized

Lokal politiker i PS

På kongressen i maj ska vi bland annat välja ny partistyrelse. På Vänsterpartiets rikssidor kan man gå in på fliken om kongressen och se hela valberedningens förslag. Glädjande för Varberg är att Freddy Jensen blivit nominerad som ersättare. Från Halland är ännu en partikamrat med i nomineringarna, nämligen som revisor. Det är Kristina Hallberg från Falkenberg som föreslås till detta viktiga uppdrag.

På kongressen i maj ska vi bland annat välja ny partistyrelse. På Vänsterpartiets rikssidor kan man gå in på fliken om kongressen och se hela valberedningens förslag. Glädjande för Varberg är att Freddy Jensen blivit nominerad som ersättare. Från Halland är ännu en partikamrat med i nomineringarna, nämligen som revisor. Det är Kristina Hallberg från Falkenberg som föreslås till detta viktiga uppdrag.

Inte sedan Kjell-Erik Karlsson var med i partistyrelsen har Halland haft någon representation i Stockholm, så det känns bra att vi nu är med på banan igen.

– Om valet går enligt valberedningens förslag, och jag blir invald, ska det bli oerhört kul och inspirerande att ta plats vid partistyrelsebordet. Man får en helt annan inblick i det politiska arbetet på nationell nivå, och kommer att få en gedigen kunskap om partiets tankar och idéer i olika frågor, säger Freddy Jensen,

Kopiera länk